Tuesday, June 26, 2012

                                                             
Τι σημαίνει στα ρωσικά η λέξη «μπολσεβίκος»; Η λέξη σημαίνει «πλειοψηφία». Αυτό σημαίνει ότι εμείς είμαστε, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Τι σημαίνει ο όρος «Εθνικός Μπολσεβίκος»; Αυτό σημαίνει αγώνα για μας, για τους «Μπολσεβίκους» ή πλειοψηφία του ελληνικού έθνους και του λαού - και κατά της μειοψηφίας των διεθνών τραπεζιτών και των πολιτικών.


Τρεις εναλλακτικές λύσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε: να παραδοθούμε στις ευρωπαϊκές και διεθνείς τράπεζες ,στο Ναζισμό της Χρυσής Αυγής – ή στο Εθνικό μπολσεβικισμό και στο εθνικοποιημένο Τραπεζικό σύστημα.

Μια πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε: δεν μπορείς να πληρώσεις το χρέος με περισσότερο χρέος!

Δέκα γεγονότα κανένα άλλο κόμμα στην Ελλάδα δεν θα σας πει!

1. Δεν υπάρχει «εθνικό χρέος» που πρέπει να επιστραφεί ή να «επαναδιαπραγματευτεί»!
2. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι ιδιωτικές τράπεζες δημιουργούν τα χρήματα που δανείζουν από το τίποτα - με φανταστικές ηλεκτρονικές καταθέσεις. Αυτό δεν είναι τίποτα παρά, απάτη και πλαστογραφία!
3. Οι ιδιωτικές τράπεζες εξαρτώνται από το χρέος να υπάρχει - επειδή τα μόνα χρήματα που έχουν στην πραγματικότητα είναι τα χρήματα που παράνομα έχουν δημιουργήσει από το τίποτα - όπως δάνεια και χρέη.
4. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να εξοφλήσει όλα τα λεγόμενα «χρέη» αμέσως - μόνο με την έκδοση δικών της χρημάτων άμεσα και χωρίς δανεισμό από ιδιωτικές διεθνείς τράπεζες.
5. Οι Γερμανοί δεν είναι μεγάλος εχθρός μας, αλλά οι μεγάλες τράπεζες - οι οποίοι ασκούν τεράστια πίεση στους Γερμανούς να δώσουν τα χρήματά τους στις τράπεζες όλων των ευρωπαίων.
6. Οι μεγάλες τράπεζες έχουν κάνει περισσότερα χρήματα από την «παγκόσμια οικονομική κρίση» από ό, τι έχουν χάσει - τα χρήματα που λαμβάνονται από εμάς.
7. Όλες οι μεγάλες τράπεζες θέλουν πραγματικά από εμάς να τους παραδώσουμε ελεύθερα ακόμη περισσότερα χρήματα που δανειστήκαμε από αυτούς!
8. Δεν υπάρχει τίποτα για να σταματήσει τις κυβερνήσεις μας, δημιουργώντας δικά της χρήματα και να δίνει σε μας - οι άνθρωποι !Πραγματική «Εθνικοποίηση» σημαίνει εθνικοποίηση δημιουργίας χρήματος!
9. Όλα τα ευρωπαϊκά έθνη είναι τώρα στην ίδια θέση όπως η Γερμανία μετά τις Βερσαλλίες - αναγκάστηκε να πληρώσει «επανορθώσεις» για τους ίδιους τραπεζίτες που χρηματοδότησαν τον πόλεμο.
10. Σήμερα ο «πόλεμος» που καλούμαστε να πληρώσουμε «επανορθώσεις» για το οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται σε όλους τους ανθρώπους της σε όλα τα έθνη από τις διεθνείς τράπεζες.

Εμείς λέμε:

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΟΧΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ! ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ παράδοση στις Διεθνείς ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ τραπεζιτών της δημιουργίας του χρήματος!
 Να εκδίδει τα δικά της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


Η ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

 

 

· Οργάνωση Τοπικών Λαϊκών Επιτροπών σε κάθε περιοχή, πόλη και επιχείρηση.
· Σύσταση Εθνικών Λαϊκών Πολιτοφυλακών με σκοπό τη σύλληψη των πολιτικών μαριονέτων που υπηρετούν την Αυτοκρατορία του Χρήματος και δίωξη των εγκληματιών τραπεζιτών για κερδοσκοπία με δόλια μέσα με τις χρεωμένες περιουσίες και τα παράγωγα.
· Εκλογή νέων Εθνικών Λαϊκών Συμβουλίων από τις Λαϊκές Επιτροπές.
· Δημιουργία Λαϊκών Νομισμάτων σε επιμέρους επαρχίες και δήμους.
· Δημιουργία ενός νέου μοναδικού Εθνικού Λαϊκού Νομίσματος που θα ενοποιεί τα τοπικά νομίσματα.
· Κεντρικός έλεγχος της παραγωγής και διανομής του χρήματος στα χέρια των Εθνικών Λαϊκών Τραπεζών.
· Απόρριψη των λεγόμενων ‘πακέτων διάσωσης’ των διεθνών τραπεζών, όπως η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, τα οποία μονάχα επιβαρύνουν τις τράπεζες με ακόμη περισσότερα δάνεια. Τα χρέος δεν αποπληρώνεται με περισσότερο χρέος.
· Αθέτηση του συνόλου των ‘εθνικών χρεών’ προς τις διεθνείς τράπεζες.
· Κατάργηση όλων των περικοπών στις δημόσιες δαπάνες και των μέτρων λιτότητας, με τη χρήση δημόσια παραγόμενου χρήματος για την ανόρθωση των λαών και των οικονομιών τους και όχι επιστροφή δισεκατομμυρίων στις τράπεζες.
· Σταμάτημα όλων των ιδιωτικοποιήσεων και της διαρροής δημόσιου χρήματος των εθνών.
· Προώθηση ‘δι-εθνικών’ συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών με άλλα κράτη, έθνη και λαούς που επανακτούν την εξουσία και την κυριαρχία, από τις διεθνής τράπεζες.
· Κατάργηση του Δολαρίου και του Ευρώ. Έκκληση στον ελληνικό λαό να επαναφέρει τη Δραχμή, στον γερμανικό να επαναφέρει το Μάρκο και ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών να επαναφέρει το αντίστοιχο του ‘Greenback’ (το πρώτο χάρτινο νόμισμα που εκδόθηκε υπό καθεστώς δημόσιου ελέγχου και παραγωγής

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!
ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ!
ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ!
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ! 

No comments:

Post a Comment